Vandalen leggen borden op straat tussen Tubbergen en Vasse

Tubbergen/Vasse – Vannacht reden agenten over de Denekamperstraat tussen Tubbergen en Vasse. Op een gegeven moment reden zij over iets waarvan zij dachten dat het een afgevallen tak was.

Het bleek echter een huisnummerbordje te zijn. Om er voor te zorgen dat er geen andere weggebruikers overheen zouden rijden hebben agenren het bordje in de berm gelegd. Enkele honderden meters verder zagen zij weer een bodje op straat liggen.

“Blijkbaar vinden sommige mensen het leuk om dit soort bordjes op de weg te leggen. Naast het feit dat het asociaal is om spullen van anderen te vernielen is het ook levensgevaarlijk.

Je zou er maar over heen rijden en een lekke band krijgen, of je schrikt zo dat je de macht over het stuur verliest en een aanrijding krijgt. Degene die de bordjes op de weg gooit is dan verantwoordelijk voor de schade en mogelijk letsel bij de bestuurder.
Blijf dus gewoon van andermans spullen af en gooi niets op straat!”, aldus de politie Tubbergen.

Het laatste 112-nieuws uit Tubbergen rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Tubbergen! Volg ons ook op Facebook!