Omstanders redden passagiers uit brandende auto na zeer ernstig ongeval in Reutum

Reutum – De hulpdiensten zijn maandagavond iets voor middennacht massaal uitgerukt voor een ongeval op de Ootmarsumseweg in Reutum.

Ter plaatse heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Door nog onbekende oorzaak is een bestuurder van een personenauto vlak voor Reutum van de weg geraakt en heeft hierbij twee bomen geramd. De auto is vervolgens na ruim 100 meter tot stilstand gekomen en in brand gevlogen.

Volgens een omstander is de automobilist uit zijn voertuig geslingerd en voor de auto terecht gekomen. Omstanders hebben twee passagiers achter uit het brandende voertuig gehaald en de bestuurder bij het voertuig weggetild.

De brandweer heeft het zwaarbeschadigde voertuig geblust. De drie inzittende zijn allen met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De ravage op de Ootmarsumseweg is enorm. Door de impact is het motorblok uit de auto gevlogen en liggen andere onderdelen van het voertuig verspreid over de weg.

De Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie doet onderzoekt naar de oorzaak en toedracht van het ongeval.

(foto: © Dennis Nengerman | News United)

Het laatste 112-nieuws uit Tubbergen rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Tubbergen! Volg ons ook op Facebook!