Foto: Politie neemt apparatuur in beslag na twee meldingen van geluidsoverlast in Tubbergen

Tubbergen – Afgelopen nacht kregen agenten melding van een geluidsoverlast aan de broekbeekweg te Geesteren. Ter plaatse werd de overlast waargenomen door de desbetreffende collega’s. Na een gesprek is er één laptop meegenomen waar muziek op stond zodat er geen overlast meer zou kunnen plaats vinden. De betrokken jongeren beloofden ons het verder netjes te houden. Dit werd stellig beloofd.

Enkele uren later, omstreeks 05.00 uur, kregen de agenten wederom melding aan hetzelfde adres in Geesteren. Volgens de melder was de muziek weer luid in de omgeving te horen. Hierop zijn de collega’s met meerdere auto’s, gezien de grote groep die aanwezig was, ter plaatse gegaan. De collega’s constateerde voor de tweede keer geluidsoverlast. Hierop is al het materiaal waar muziek mee geproduceerd kon worden in beslag genomen. De Officier van Justitie zal gaan beslissen wat er met de in beslag genomen goederen gaat gebeuren.

(Bron: politie)

Het laatste 112-nieuws uit Tubbergen rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Tubbergen! Volg ons ook op Facebook!